iPod nano

Mac relatert forum

iPod nano

Postby Hansi on 25 Jun 2007, 17:04

Hei!

For en gang skyld har jeg hatt flax og vant meg en iPod nano ...

... men så vidt jeg har skjønt så *må* en bruke iTunes for å overføre filer...jeg får den hvertfall ikke til å spille filer som jeg har kopiert direkte. Vet noen om noen måte å få den til å spille det en legger inn manuelt også?
MacPro 2.8 8-core,17" MBP 2.33,G5/1.6,4x G4,iPod 160GB
HP Mini 5101
HP71B/200LX/42S/48SX/48GX/49G/49G+
Nokia N900,Treo 650,iPhone 3GS,Nokia E90
Garmin 76S/76C/iQue3600
Nikon D300,SB-900/800/R1C1,S150-500f5-6.3,N17-55f2.8,N70-200VRf2.8,N105VRf2.8N50
Hansi
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 728
Joined: 04 May 2006, 22:58
Location: MacPro.local

Postby jgilje on 25 Jun 2007, 17:06

Nei, den skal selvfølgelig ha ting i sitt eget system, med en database for metainfo. Men det skal være lett å finne tredjeparts verktøy som kan gjøre dette for deg. GtkPod var kanskje det første med komplett GUI, men nå har de også integrert iPod-støtte i Rhythmbox.
Skryteliste: Sun SPARCstation 4: 110MHz microSPARC, 160MB RAM, 18GB HDD
User avatar
jgilje
Keiser nørd
Keiser nørd
 
Posts: 411
Joined: 30 Apr 2006, 01:43
Location: Vardeneset

Postby Hansi on 25 Jun 2007, 18:30

Trenger egentlig ikke ha GUI, jeg synes bare det hadde vært fint å kunne kopiere filer direkte over uten noe mas mes spesielle programmer & sånn...
MacPro 2.8 8-core,17" MBP 2.33,G5/1.6,4x G4,iPod 160GB
HP Mini 5101
HP71B/200LX/42S/48SX/48GX/49G/49G+
Nokia N900,Treo 650,iPhone 3GS,Nokia E90
Garmin 76S/76C/iQue3600
Nikon D300,SB-900/800/R1C1,S150-500f5-6.3,N17-55f2.8,N70-200VRf2.8,N105VRf2.8N50
Hansi
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 728
Joined: 04 May 2006, 22:58
Location: MacPro.local

Postby kpolberg on 25 Jun 2007, 20:07

Tror nesten du må legge inn Linux på ipoden din da :P
Skryte:
Sun Enterprise 3500
Mac G4 Cube
Dual-QuadCore Opteron 2384
kpolberg
Konge nørd
Konge nørd
 
Posts: 259
Joined: 04 Dec 2006, 20:57
Location: Stavanger

Postby Hansi on 25 Jun 2007, 21:55

Har skjønt det er mulig, så jeg har absolutt lurt på det ja...jeg har jo tross alt ikke betalt et rødt øre for dingsen...og musikk kan jeg spille fra mobil også :-) Linker om det mottas med takk forresten :-P

En annen ting...hvis jeg legger inn Linux, hvor lett/vanskelig er det da å legge iPodOS tilbake hvis jeg skulle ombestemme meg?
MacPro 2.8 8-core,17" MBP 2.33,G5/1.6,4x G4,iPod 160GB
HP Mini 5101
HP71B/200LX/42S/48SX/48GX/49G/49G+
Nokia N900,Treo 650,iPhone 3GS,Nokia E90
Garmin 76S/76C/iQue3600
Nikon D300,SB-900/800/R1C1,S150-500f5-6.3,N17-55f2.8,N70-200VRf2.8,N105VRf2.8N50
Hansi
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 728
Joined: 04 May 2006, 22:58
Location: MacPro.local

Postby kpolberg on 25 Jun 2007, 22:53

For å si det sånn, jeg har kun lest om det i forbifarten, men tror ikke det skal være så alt for vanskelig å få inn "iPodOS" igjen :)
Skryte:
Sun Enterprise 3500
Mac G4 Cube
Dual-QuadCore Opteron 2384
kpolberg
Konge nørd
Konge nørd
 
Posts: 259
Joined: 04 Dec 2006, 20:57
Location: Stavanger

Postby admin on 26 Jun 2007, 12:46

Trodde ikke det var mulig på de flashbaserte spillerene?
Men iPodLinux støtter iallefall musikkavspilling mm så om du får det inn tregner du ikke bruke mobilen til musikk.
User avatar
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 67
Joined: 30 Apr 2006, 01:42
Location: 192.168.0.*

Postby kpolberg on 26 Jun 2007, 15:10

Jeg har funnet noe info, jeg regner med det er 2. generasjons Nano du har, jeg er ikke helt sikker på om dette går, men du kan jo lese litt nøyere gjennom de sidene jeg linker til.

http://www.theplaceforitall.com/linuxnano/

http://ipodlinux.org/Generations
Skryte:
Sun Enterprise 3500
Mac G4 Cube
Dual-QuadCore Opteron 2384
kpolberg
Konge nørd
Konge nørd
 
Posts: 259
Joined: 04 Dec 2006, 20:57
Location: Stavanger

Postby palb on 26 Jun 2007, 21:06

Tøfft, ser ut til at det skal gå bra. Jeg vant jo også en 4Gb på SMUG juleutlodningen :-)
Må prøve dette til høsten.
User avatar
palb
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 772
Joined: 30 Apr 2006, 01:44
Location: Stavanger - Kampen

Postby palb on 18 Sep 2007, 13:44

http://www.macuser.co.uk/news/125039
Nå går det å legge inn Linux på siste revisjon også :-D
User avatar
palb
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 772
Joined: 30 Apr 2006, 01:44
Location: Stavanger - Kampen


Return to Mac

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron