Stavekontroll

Mac relatert forum

Stavekontroll

Postby Hansi on 15 Apr 2008, 21:16

Hei!

E der ein måde å *system-wide* slå av stavekontrollen? Tror eg blir galen av de røde strekane under omtrent alt eg skrive rundt omkring på macane...
MacPro 2.8 8-core,17" MBP 2.33,G5/1.6,4x G4,iPod 160GB
HP Mini 5101
HP71B/200LX/42S/48SX/48GX/49G/49G+
Nokia N900,Treo 650,iPhone 3GS,Nokia E90
Garmin 76S/76C/iQue3600
Nikon D300,SB-900/800/R1C1,S150-500f5-6.3,N17-55f2.8,N70-200VRf2.8,N105VRf2.8N50
Hansi
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 728
Joined: 04 May 2006, 22:58
Location: MacPro.local

Re: Stavekontroll

Postby palb on 16 Apr 2008, 05:59

Har irritert meg over det samme. Det går an å slå av for hvert program, men det er litt tungvint. Det går også an å slå av spellcheck som kjører som en service. (Ligger i /System/Library/CoreServices om jeg ikke husker feil), men du vil da ikke kunne slå opp ord om du ctrl klikker (eller høyreklikker) på et ord, jeg har derfor valgt å slå det av i hvert program.
Skryteliste: Macintosh Preforma 450 med FPU! 32Mb ram 512kb VRAM, ekstern Toshiba CD spiller 6x speed, 33kbps modem og ImageWriterII
User avatar
palb
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 772
Joined: 30 Apr 2006, 01:44
Location: Stavanger - Kampen

Re: Stavekontroll

Postby Hansi on 16 Apr 2008, 07:09

Genialt! At eg ikkje har tenkt på det! Men e d ein sånn ting som har et eller aent som sjekke om seg sjøl kjøre, sånn at hvis eg kille an så komme an rett tebage?
MacPro 2.8 8-core,17" MBP 2.33,G5/1.6,4x G4,iPod 160GB
HP Mini 5101
HP71B/200LX/42S/48SX/48GX/49G/49G+
Nokia N900,Treo 650,iPhone 3GS,Nokia E90
Garmin 76S/76C/iQue3600
Nikon D300,SB-900/800/R1C1,S150-500f5-6.3,N17-55f2.8,N70-200VRf2.8,N105VRf2.8N50
Hansi
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 728
Joined: 04 May 2006, 22:58
Location: MacPro.local

Re: Stavekontroll

Postby palb on 16 Apr 2008, 10:19

Det er en XML fil en plass som starter denne så en slags " defaults write..." slår den nok av.
Fjerner/flytter du programmet kan det jo ikke starte..
Skryteliste: Macintosh Preforma 450 med FPU! 32Mb ram 512kb VRAM, ekstern Toshiba CD spiller 6x speed, 33kbps modem og ImageWriterII
User avatar
palb
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 772
Joined: 30 Apr 2006, 01:44
Location: Stavanger - Kampen


Return to Mac

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron