Forumet ikke topp på domene

Her legger du feilmeldinger, ønsker osv om forumet.

Forumet ikke topp på domene

Postby admin on 05 Feb 2007, 14:50

Fant ut (siden jeg er admin) at forumet ikke burde være topp på domene siden vi også har wikkan og må vel ha en hjemmeside også -som ejg har skrevet 3 linjer i.

Så om dere plages av at dere å klikke en kink for å komme til forumet så endre hurtigvalget til http://www.smlug.net/phpbb2 :-)
User avatar
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 67
Joined: 30 Apr 2006, 01:42
Location: 192.168.0.*

Postby Affien on 06 Feb 2007, 08:39

Syns d såg greit ud d der Pål.

Me konne jo hatt ein Joomla Site på toppen? :-)
Så kan me lagan i same farganne så forumme...
Skype: alf_ove_royland

Skryteliste:
iPhone 3GS 16G, iPad, iMac G5, Logitech Harmony 1100, 19" rack i kjellaren, MacMini på TV'n
User avatar
Affien
Nørd
Nørd
 
Posts: 156
Joined: 30 Apr 2006, 01:44
Location: /mnt/kloden/europa/norden/norge/rogaland/time/Lye/

Postby Affien on 06 Feb 2007, 08:39

Syns forresten d e kult at PNG formate har så bra kvalitet på transparency!! :-D
Skype: alf_ove_royland

Skryteliste:
iPhone 3GS 16G, iPad, iMac G5, Logitech Harmony 1100, 19" rack i kjellaren, MacMini på TV'n
User avatar
Affien
Nørd
Nørd
 
Posts: 156
Joined: 30 Apr 2006, 01:44
Location: /mnt/kloden/europa/norden/norge/rogaland/time/Lye/

Postby admin on 06 Feb 2007, 12:05

Vet ikke om vi trenger hele Joomla, men kan jo ver kjekkt med blogger og dynamisk oppdatering av websidene. Kan installere den igjen og tilpasse den en strund før me eventuelt "deploye" an. Ska se ka eg får gjort neste uke.
User avatar
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 67
Joined: 30 Apr 2006, 01:42
Location: 192.168.0.*

Postby Affien on 06 Feb 2007, 12:17

Hvis me bruge Joomla, så kan me jo fjerna d mesta, å legga inn Blogg osv...
Skype: alf_ove_royland

Skryteliste:
iPhone 3GS 16G, iPad, iMac G5, Logitech Harmony 1100, 19" rack i kjellaren, MacMini på TV'n
User avatar
Affien
Nørd
Nørd
 
Posts: 156
Joined: 30 Apr 2006, 01:44
Location: /mnt/kloden/europa/norden/norge/rogaland/time/Lye/

Postby Hansi on 06 Feb 2007, 14:20

Hmmm...eg har komt øve et problem ifm http://www.smlug.net ... Når eg går inn på forumet og itte ei stonn refreshe siå der så får eg opp "index"-siå, altså den gule istedet for forumet. Tippe det problemet forsvinne hvis en endra det sånn at heile adressen vises og ikkje bare http://www.smlug.net ? Funke forøvrig liga fint som alltid hvis eg holde meg t bardsen.net.
MacPro 2.8 8-core,17" MBP 2.33,G5/1.6,4x G4,iPod 160GB
HP Mini 5101
HP71B/200LX/42S/48SX/48GX/49G/49G+
Nokia N900,Treo 650,iPhone 3GS,Nokia E90
Garmin 76S/76C/iQue3600
Nikon D300,SB-900/800/R1C1,S150-500f5-6.3,N17-55f2.8,N70-200VRf2.8,N105VRf2.8N50
Hansi
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 728
Joined: 04 May 2006, 22:58
Location: MacPro.local

Postby admin on 06 Feb 2007, 14:41

Lar hele adressen vise når jeg får til vhosts, apache krasjer når jeg setter inn dette (Det du kikket på Hansi). Skal fikse dette når eg får tid.
Vil da også omkalfatre både på bildearkiv og wikka. Trenger litt mer struktur :-)
User avatar
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 67
Joined: 30 Apr 2006, 01:42
Location: 192.168.0.*

Postby kpolberg on 09 Feb 2007, 00:00

Så vhost kommer altså. Jeg å Joakim har diskutert dette og mener at dette bør komme opp snarest, da http://www.smlug.net aldri viser hele pathen, dermed blir det litt stress med wika osv.
Skryte:
Sun Enterprise 3500
Mac G4 Cube
Dual-QuadCore Opteron 2384
kpolberg
Konge nørd
Konge nørd
 
Posts: 259
Joined: 04 Dec 2006, 20:57
Location: Stavanger

Postby admin on 09 Feb 2007, 07:49

Neste onsdag har jeg planlagt å sette opp vhosts -som ikke var så rett fram som det skulle vært :-(
Men har foreløpig endret slik at hele pathen viser. (Kan ta noen timer før det viser)
User avatar
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 67
Joined: 30 Apr 2006, 01:42
Location: 192.168.0.*


Return to Driftsmeldinger forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron