Defekt hardware

Her legger du feilmeldinger, ønsker osv om forumet.

Defekt hardware

Postby palb on 05 Oct 2008, 11:34

Sliter endel med serveren. Hovedkortet på C2d serveren min er ikke helt bra og mange nettverkskort har fått seg en karamell slik at de fryser når lasten blir for høy. Må en tur ut og kjøpe en del nye i dag. Kan ikke ha det som nå hvor masknene fryser annenhver time..
Satser på å begynne å sette opp den nye serveren i kveld, men får den vel neppe klar med en gang, men i løpet av et par dager bør jeg klare det. Men de betyr at det er en risiko for at nettet ikke kommer til å være særlig stabilt til det er klart.

Den nye serveren blir me en xeon prosessor på 2,5Ghz og 4 kjerner. 2 TB sidker i raid 5?? (speiling) . OS Centos 5
Kommer til å kjøre webserver i vmware maskin også med Centos (eller hele LAMP miljøet her)
FTP server som egen virtuell maskin og etterhvert også ruteren igjen -kjører den nå på en ustabil P4.

Hilsen Pål
Skryteliste: Macintosh Preforma 450 med FPU! 32Mb ram 512kb VRAM, ekstern Toshiba CD spiller 6x speed, 33kbps modem og ImageWriterII
User avatar
palb
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 772
Joined: 30 Apr 2006, 01:44
Location: Stavanger - Kampen

Re: Defekt hardware

Postby Hansi on 05 Oct 2008, 16:54

Raid 5 krever 3 disker ... speiling = Raid 1 ;-)
MacPro 2.8 8-core,17" MBP 2.33,G5/1.6,4x G4,iPod 160GB
HP Mini 5101
HP71B/200LX/42S/48SX/48GX/49G/49G+
Nokia N900,Treo 650,iPhone 3GS,Nokia E90
Garmin 76S/76C/iQue3600
Nikon D300,SB-900/800/R1C1,S150-500f5-6.3,N17-55f2.8,N70-200VRf2.8,N105VRf2.8N50
Hansi
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 728
Joined: 04 May 2006, 22:58
Location: MacPro.local

Re: Defekt hardware

Postby palb on 05 Oct 2008, 22:33

Takk for tipset.
Regner med å ha google tilgjengelig under installasjonen, men greit å vite at det er Raid 1 jeg bør søke etter :-)
Håper jeg ha hatt nok defekt hardware for en stund nå- Harddisken jeg satt inn i den midlertidige ruteren sveiv ca 2 timer før den stoppet. En omstart og samme om igjen...
Men i dag en annen disk og nytt nettverkskort -og nå har alt fungert prikkfritt i 6 timer :-D
Tror jeg satser på at det sviver stabilt nå og ta Xeonen til Sannis om halvannen uke og sette opp serveren der.
Skryteliste: Macintosh Preforma 450 med FPU! 32Mb ram 512kb VRAM, ekstern Toshiba CD spiller 6x speed, 33kbps modem og ImageWriterII
User avatar
palb
Nørd Zalo Ultra
Nørd Zalo Ultra
 
Posts: 772
Joined: 30 Apr 2006, 01:44
Location: Stavanger - Kampen


Return to Driftsmeldinger forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron